POLITICA CARNASIERA, DELIRUL NOCTURN

Publié le par gradina.icoanei.over-blog.com

Aţi  observat ca cele mai importante reuniuni politice au loc noaptea?
Cand orice om normal merge sa se culce, cand copiilor li se povestesc istorii menite sa le indulceasca visele, cand pasarile se ascund in cuiburi şi florile işi inchid petalele, "Greii Europei" se sfatuiesc şi decid cum şi cat sa traiasca "masele", "electoratul".
Doar cucuvelele stau treze. Cucuvelele şi politicienii.
Oamenii aştia, daca or fi oameni, nu au duminici, nu au familii, nu au neputinţele şi reflexele speciei pe care pretind ca o reprezinta? Nu le este oare somn, nu sunt obosiţi, nu le-a spus nimeni ca lumina zilei stimuleaza intelectul şi ridica moralul?
Sunt cred, patru sau cinci ani de cand marile reuniuni ale comisarilor europeni se desfaşoara in cursul nopţii. Tot aşa şi cu membrii gaştilor mai mult sau mai puţin oculte. Cine şi de ce a decis acest lucru?
Nu cred ca teama de manifestarile exaltate ale concordiei populare le-ar produce niscai temeri. Un procent nebanuit de mare din bugetul CE merge spre protejarea acestora. Lor, noctambululor carnasieri, nu le este frica nici de oameni, nici de Dumnezeu.
L-aţi vazut pe Sarko ce faţa descompusa are la ora micului dejun, cand este impins in faţa jurnalistilor sa baiguie o "scurta informare" privind deciziile luate in privinţa decapitarii unui guvern, a sancţionarii unei naţiuni, a excluderii unei alte naţiuni dintr-un proiect ce i-ar fi profitabil? Sarko mai ca cerşeşte compasiunea maselor. Parca-l auzim spunand cinic: "Vedeţi cat de epuizant este sa pui la cale ingroparea in avans a pensionarilor, distrugerea speranţelor tinerilor, descompunerea morala a societaţii, mutilarea adevarului, naruirea unor civilizaţii?"
Media anunţa pe toate caile ca in cursul noptii, capetele cele mai influente ale planetei au cugetat şi decis pentru noi, fara a fi consultaţi, cutare sau cutare grozavie dar nu suntem puşi la curent cu presiunea arteriala a acestor capete, gradul de oxigenare, nivelul de melatonina şi starea neuro-transmetorilor acestora.
Parand atinşi de o justificata confuzie mentala, capetele care traiesc pe spinarea fiecaruia dintre noi, fara a ne aparţine şi reprezenta, au anunţat ieri ca ar fi justificat un "atac militar preventiv" impotriva Iranului din partea Israelului!!! (Le Figaro)
Shimon Peres a afirmat in urma cu doua zile faptul ca, in deplin acord cu Washingtonul şi aliaţii occidentali (de Romania nu a zis nimic, dar se intelege de la sine ca consimte), un atac militar impotriva Iranului este o opţiune preferata caii diplomatice.
Cine, oameni buni, ii priveaza de odihna pe politicieni? Cine ii aduce in stare de confuzie şi delir ? Or fi posedaţi.
Vorba lui nenea Iancu: "Dracu ştie?"

vlahofil

 

 


 

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
D
O inregistrare pentru noctambulii din rezistenta.<br /> <br /> http://www.alterinfo.net/La-Nuit-Pierre-Hillard-6h00-au-coeur-de-la-matrice-mise-en-place-par-le-Nouvel-Ordre-Mondial_a85267.htm
Répondre
C
A ca-zut Acta! Bucurati-va asadar!<br /> <br /> Dati un giro pe you tube si ascultati-l, pe STING (live in Berlin) cu DESERUL ROSU. Ascultai, de fapt, ce doriti, ce va place!<br /> Ramane sa le uram o blefarita intratabila alora cu "ochiul" si o otita degenerativa, alora cu "timpanul".
Répondre
C
Si la Durban s-au adunat tot noaptea . Au facut rahatul praf, dar dupa metode ecologice. Cred ca-i drogheaza sau le face pase d'alea de ajung un fel de zombi, idiotizati dar mandri de ei insisi.
Répondre
S
Acum 20' Ionel Blanculescu remarca in direct pe postul TVb1, ca deciziile importante la Bruxelles, se iau noaptea!
Répondre
I
Corecta analiza. Avantajul blogului sub pseudonim . Spui ce crezi fara sa te doara capul. Palacerea cititorului decurge din constatarea ca mai sunt si capete lucide.<br /> Era clar ca pakistanezii sunt in joc. Cei 24 de morti aproape ca erau necesari.<br /> Daca se formeaza un nucleu dur: Iran, Pakistan, Afganistan, se poate sta serios la masa tratativelor si mai rasufla si planeta.
Répondre